'Valencia is kritisch op Cillessen en zet in op hereniging met Barça-keeper Neto'

'Valencia is kritisch op Cillessen en zet in op hereniging met Barça-keeper Neto'

19-04-2020 19:36
68

Valencia en doelman Neto staan open voor een razendsnelle hereniging, zo weet Superdeporte. Jasper Cillessen zou zich zorgen moeten maken over zijn plek onder de lat in het Mestalla.

Diario Sport en El Mundo Deportivo meldden dit weekeinde dat de Braziliaan alweer mag vertrekken bij FC Barcelona, waar hij als stand-in van Marc-André Ter Stegen slechts vier keer in actie kwam. Dat nieuws is koren op de molen van Valencia, schrijft Superdeporte, al moet Neto wel zo'n 20 tot 25 miljoen euro opleveren.

Barça en Valencia wisselden afgelopen zomer van doelman. Cillessen vertrok voor 35 miljoen naar de Sinaasappelstad, terwijl Neto voor 25 miljoen plus 9 miljoen aan bonussen in Camp Nou aan de slag ging. Dat is echter geen onverdeeld succes geworden. Neto hoopt zich via Valencia weer bij het Braziliaanse team te keepen, als reserve van Alisson Becker en Ederson.

Valencia was al opzoek naar een doelman en ziet de terugkeer van Neto zitten, zo weet het lokale medium. De prestaties van Cillessen worden namelijk 'door een vergrootglas bekeken' door Los Che, dat een sluitpost zoekt die 'absolute zekerheid' kan bieden. En Neto, die in juli 31 jaar wordt, werd in zijn twee jaar bij de club tot de beste keepers van de Primera División gerekend.