'Clubs uit binnen- en buitenland willen Bayern-doelman: verhuurperiode mogelijk'

'Clubs uit binnen- en buitenland willen Bayern-doelman: verhuurperiode mogelijk'

19-04-2020 20:15
8

De komst van Alexander Nübel bij Bayern München heeft ook gevolgen voor Christian Früchtl, een van de talenten op doel bij de Rekordmeister. De sluitpost keepte zijn wedstrijden dit seizoen in het tweede elftal van Bayern, maar het plan is dat hij volgens seizoen op huurbasis ervaring op gaat doen bij een andere club. 

Dat stelt Kicker, wanneer er gekeken wordt naar volgend seizoen. Bayern is te spreken over de prestaties van Früchtl, maar door de komst van Nübel en de aanwezigheid van Manuel Neuer en Sven Ulreich is er komend seizoen maar weinig uitzicht op speeltijd voor de jonge keeper. 

De interesse in Früchtl is er vanuit de hoogste twee divisies in Duitsland, maar ook een tijdelijk avontuur in het buitenland lonkt. Het is de bedoeling dat Früchtl in ieder geval de nodige ervaring op gaat doen bij een andere club, alvorens de strijd aan te gaan met Neuer en Nübel voor een plekje onder de lat bij Bayern.

Bayern verzekerde zich eerder dit seizoen van de diensten van de 23-jarige Nübel, die transfervrij overkomt van Schalke 04.