ED: PSV krijgt concurrentie in strijd om Van Aanholt, Nederlander op radar PSG

ED: PSV krijgt concurrentie in strijd om Van Aanholt, Nederlander op radar PSG

19-04-2020 23:31 Laatste update: 23:46
81

PSV krijgt concurrentie in de strijd om de handtekening van Patrick van Aanholt. De linksback was eerder al in beeld in Eindhoven, maar mocht uiteindelijk niet vertrekken bij Crystal Palace. Ook Paris Saint-Germain houdt de ontwikkelingen rondom de verdediger inmiddels in de gaten.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondagavond. De Franse grootmacht ziet in de Nederlander een mogelijke vervanger van Layvin Kurzawa. In de winterstop probeerde PSV Van Aanholt al naar Eindhoven te halen, maar dat plan mislukte. Wel werd de optie opengehouden dat de verdediger in de zomer naar PSV zou kunnen vertrekken.

Nu ook Paris Saint-Germain de verrichtingen van Van Aanholt in de gaten houdt is de slagingskans voor PSV een stuk kleiner. Het Eindhovens Dagblad beroept zich op 'bronnen rondom de Bosschenaar' wanneer er gesproken wordt over de interesse van Paris Saint-Germain in Van Aanholt.

PSV haalde afgelopen winter Ricardo Rodríguez op huurbasis naar de club, maar het salaris van de Zwitsers international lijkt een struikelblok. Het ligt dan ook voor de hand dat PSV aankomende zomer op zoek moet naar een nieuwe linksback. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat de club moet bezuinigen vanwege het coronavirus, hetgeen een definitieve overstap van Rodríguez lastiger maakt.