Ibrahimovic 'bedreigde' teamgenoten: 'Ik heb 300 miljoen en een eiland'

Ibrahimovic 'bedreigde' teamgenoten: 'Ik heb 300 miljoen en een eiland'

Gepubliceerd: maandag 20 april 2020 om 08:45ma 20-04-2020 om 08:45

Het is de vraag of de spelers van LA Galaxy eind vorig jaar heel rouwig waren om het vertrek van Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits spaarde zijn ploeggenoten niet.

Ibrahimovic speelde twee seizoenen in de Major League Soccer na succesvolle jaren bij Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan en Manchester United. Hij scoorde 52 keer in 56 wedstrijden, maar kwam met LA Galaxy nooit verder dan de halve finales van de play-offs. Inmiddels is hij terug bij AC Milan, maar in Los Angeles zullen ze de 38-jarige spits niet snel vergeten, weet João Pedro.

"We speelden eens een uitwedstrijd tegen Houston Dynamo", herinnert de Portugese verdediger zich in gesprek met Record. "We kwamen 1-0 voor en na een 1-2 achterstand werd het weer 2-2. In de laatste minuten ging het alsnog mis en verloren we met 2-3." Dat liet Ibrahimovic niet op zich zitten. "Hij zei: kijk, als je hierheen bent gekomen voor het strand of Hollywood, zeg het me dan. Zeg het me nu! Ik heb 300 miljoen op de bank en een eiland. Ik heb dit helemaal niet nodig. De eerste persoon die zijn mond open doet, vermoord ik. Ik zal hem echt vermoorden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws