'Anderlecht is klaar met spoorloos verdwenen Nasri en doet beroep op verzekering'

'Anderlecht is klaar met spoorloos verdwenen Nasri en doet beroep op verzekering'

20-04-2020 09:14 Laatste update: 09:17
24

Anderlecht is klaar met Samir Nasri. De 32-jarige Fransman is spoorloos verdwenen en inmiddels houdt niemand in Brussel nog rekening met hem.

Dat meldt Het Laatste Nieuws maandag. Vorige week bleek dat niemand bij Anderlecht weet waar Nasri uithangt. De oud-international van Frankrijk hield zich niet aan het schema dat de spelers thuis moesten volgen en kwam niet opdagen bij de eerste training na het uitbreken van het coronavirus.

Anderlecht ligt er niet wakker van, weet HLN. Nasri is sinds oktober geblesseerd, waardoor de club naar verluidt het grootste deel van zijn salaris kan terugkrijgen via de verzekering. Nasri zou meer dan anderhalf miljoen euro bruto per jaar verdienen in België.

Duidelijk is dat Nasri geen toekomst meer heeft bij Anderlecht. De oud-speler van Olympique Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Antalyaspor en West Ham United was om de haverklap geblesseerd en had in de wedstrijden die hij wél speelde nauwelijks een bijdrage. De optie in zijn aflopende contract wordt niet gelicht.