Update: AFC-speler Yordi Teijsse weer aanspreekbaar na val van balkon

Update: AFC-speler Yordi Teijsse weer aanspreekbaar na val van balkon

Gepubliceerd: maandag 20 april 2020 om 11:01ma 20-04-2020 om 11:01

Laatste update: maandag 20 april 2020 om 18:43ma 20-04-2020 om 18:43

Yordi Teijsse ligt in het ziekenhuis na een ernstig ongeval. Dat meldt zijn club AFC maandag. De oud-speler van onder meer Quick Boys, Dundee FC en Wuppertaler SV is zaterdag opgenomen in het ziekenhuis.

De Amsterdamse club, uitkomend in de Tweede Divisie, maakt uit respect voor de privacy van familie en vrienden niet bekend wat er precies is gebeurd met Teijsse. Wel meldt AFC dat hij in de middag van 19 april per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd na een ernstig ongeval. 'Hij zal daar de komende periode worden verzorgd en kan hopelijk snel verder werken aan zijn herstel', aldus AFC.

Yordi is de broer van Kenny Teijsse, die een verleden heeft bij onder meer FC Utrecht, Sparta en Go Ahead Eagles en nu ook uitkomt voor AFC. 'Wij wensen Yordi en zijn familie veel sterkte toe en hopen Yordi in goede gezondheid weer binnen de lijnen te mogen bewonderen', aldus AFC in het statement.

Update: AFC-speler Yordi Teijsse is weer aanspreekbaar en aan de beterende hand, meldt de Amsterdamse amateurclub. Hij viel zondag van het balkon van zijn woning in een flatgebouw. Zijn val werd gebroken door een plat dak. "Het gaat redelijk oké met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen", laat Teijsse weten.

AFC stelt dat Teijsse voorlopig voor behandeling in het ziekenhuis blijft, maar zijn verwondingen blijken mee te vallen. Volgens NH zou Teijsse een gebroken schouderblad en een gescheurde milt hebben opgelopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws