'Shit, straks ben ik werkloos? Nee, zo denk ik niet. Mij krijg je niet snel gek'

'Shit, straks ben ik werkloos? Nee, zo denk ik niet. Mij krijg je niet snel gek'

Gepubliceerd: maandag 20 april 2020 om 11:43ma 20-04-2020 om 11:43

Pele van Aanholt weet niet waar hij deze zomer aan toe is. De verdediger heeft een aflopend contract bij NAC Breda en door de coronacrisis is het onduidelijk hoe lang die verbintenis nog gaat doorlopen, en of hij een verlenging van de club krijgt.

"NAC wil sowieso met me praten. Door corona staat het alleen op een laag pitje", zegt Van Anholt in gesprek met BN DeStem. "Shit, straks ben ik werkloos? Nee, zo denk ik niet. Mij krijg je niet snel gek meer. Ik ga al een jaar of tien mee en weet dat de voetballerij van onzekerheden aan elkaar hangt. Ik ben meer in afwachting of het seizoen wel of niet doorgaat. Als er moet worden gespeeld vanwege het financiële aspect, dan moet dat maar. Op zich wil ik best voetballen, maar het moet ook verantwoord zijn voor onze gezondheid."

Van Anholt, die in het verleden voor Heerenveen, Willem II en LA Galaxy speelde, heeft het gevoel dat hij in een nachtmerrie zit. "Dit is als een slechte film met een open einde. Je wilt dat het normale leven terugkomt, maar dat niet gaat. Alles is op pauze gezet. Ons gedrag verandert. In de supermarkt lopen mensen krampachtig om andere mensen heen, alsof je een raar persoon bent. Gek om mee te maken, terwijl de mensen in het noorden doen alsof er niks aan de hand is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws