Spurs-spelers gaan wéér de fout in en trainen in openbare ruimte

Spurs-spelers gaan wéér de fout in en trainen in openbare ruimte

21-04-2020 15:58 Laatste update: 16:05
10

De Tottenham Hotspur-spelers zijn hardleers. Nadat meerdere spelers én manager José Mourinho de coronaregels overtraden, is het nu de beurt aan Serge Aurier en Moussa Sissoko.

Aurier plaatste dinsdag een aantal Instagram-stories waaruit blijkt dat hij buiten met Sissoko aan het trainen was tijdens de lockdown. In Engeland is het niet toegestaan om samen te sporten met mensen die niet bij jou in huis wonen. Aurier en Sissoko wonen wel dicht bij elkaar, maar niet in dezelfde woning. De twee trainen dinsdag niet alleen met elkaar, maar zaten ook vlak naast elkaar op een bankje na het afronden van de training. Aurier, die inmiddels de beelden van zijn Instagram heeft verwijderd, had wel een mondkapje op.

Eerder in april ging Aurier al de fout in door samen met Davinson Sánchez en Ryan Sessegnon buiten te trainen. Ook Mourinho hield zich niet aan de coronaregels en zocht Tanguy Ndombélé op om in de openbare ruimte met hem een training af te werken. De Portugese manager bood zijn excuses aan en stelde in een verklaring dat zijn 'acties haaks staan op het advies van de overheid'.