Zaakwaarnemer Milik fel: 'Sommige geruchten zijn respectloos'

Zaakwaarnemer Milik fel: 'Sommige geruchten zijn respectloos'

21-04-2020 16:33 Laatste update: 16:44
6

Oud-Ajacied Arek Milik wordt serieus in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar volgens zijn zaakwaarnemer David Pantak is dat nog lang niet zover. Hij noemt enkele geruchten zelfs 'respectloos'. 

Volgens Italiaanse media heeft Milik het na vier seizoenen bij SSC Napoli wel gezien en is hij toe aan een nieuwe uitdaging. De club heeft hem een contractverlenging aangeboden ter waarde van vier miljoen euro per seizoen. Als Milik die niet accepteert, moet hij in de zomer vertrekken.

Pantak benadrukt dat het nog helemaal niet zeker is dat Milik naar Juventus gaat. Ook Napoli is nog in de race. "Wat er is gepubliceerd zijn slechts geruchten. Sommigen zijn zelfs respectloos tegenover Napoli", zegt hij tegen La Gazzetta dello Sport.

"Ik heb continu contact met technisch directeur Cristiano Giuntolo en er zijn nog steeds gesprekken over een contractverlenging. Als deze periode rond het coronavirus achter de rug is zullen we een oplossing vinden. Mocht die er niet komen dan zoeken we naar een oplossing die voor zowel speler als club goed is."