Fortuna Sittard maakt transfernieuws officieel: Janssen keert terug

Fortuna Sittard maakt transfernieuws officieel: Janssen keert terug

21-04-2020 17:05
35

Het is officieel: Roel Janssen mag zich weer speler van Fortuna Sittard noemen. De club kondigt zijn terugkeer via de officiële kanalen aan. Janssen komt over van VVV-Venlo en tekent in Sittard tot 2023.

Janssen (29) speelde van 2011 tot 2016 al voor Fortuna en vertrok vervolgens naar VVV. "Het is prachtig om terug te keren bij mijn oude liefde", zegt hij op de clubsite van Fortuna. "Fortuna Sittard heeft in de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat is mooi om te zien. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de volgende stappen van de club."

"We zijn blij om een speler met zijn ervaring binnen te halen", zegt trainer Kevin Hofland. "Roel kent de club en de regio. Na het wegvallen van Wessel Dammers (naar FC Groningen, red.) waren we op zoek naar een verdediger met leiderskwaliteiten en hebben die nu gevonden."

"Roel kan op meerdere posities spelen, linksback en linker centrale verdediger, en zal een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons team en aan de individuele ontwikkeling van onze jonge spelers."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie