'Vorm (36) kan na vertrek bij Tottenham terecht bij vijfde club'

'Vorm (36) kan na vertrek bij Tottenham terecht bij vijfde club'

22-04-2020 14:17
15

Anderlecht is in de zoektocht naar een ervaren doelman uitgekomen bij Michel Vorm. Het contract van de Nederlandse doelman (36) bij Tottenham Hotspur loopt aan het einde van dit seizoen af.

Volgens La Derniére Heure en Het Nieuwsblad lonkt een overstap naar België voor Vorm, die hiervoor onder contract stond bij Swansea City, FC Den Bosch en FC Utrecht. Anderlecht is nadrukkelijk op zoek naar een ervaren keeper en heeft diverse spelers op het lijstje staan, waaronder Vorm. Ook Jean Butez (24, Royal Moeskroen) en Mike Vanhamel (30, Beerschot) worden genoemd.

Het is nu aan Vorm om in te gaan op het aanbod van Anderlecht, schrijft La Derniére Heure. Het staat vast dat de vijftienvoudig international van het Nederlands elftal vertrekt bij Tottenham Hotspur. De Londense club haalde hem in oktober 2019 terug nadat Hugo Lloris zwaargeblesseerd raakte. Vorm nam een paar maanden daarvoor afscheid van de club omdat zijn contract afliep.

Volgens Het Nieuwsblad zoekt Anderlecht zowel een ervaren keeper als een aanstormend talent. Het is de bedoeling dat uitblinker Hendrik van Crombrugge (voorheen gelinkt aan Ajax) blijft, maar Davy Roef, Thomas Didillon en Frank Boeckx zullen de club verlaten.