Vertrek bij Heracles plots onzeker: 'Die grote clubs hebben het budget niet meer'

Vertrek bij Heracles plots onzeker: 'Die grote clubs hebben het budget niet meer'

22-04-2020 18:52
14

Cyriel Dessers weet niet wat de komende transferperiode voor hem in petto heeft. De topscorer van de Eredivisie leek munt te kunnen slaan uit een sterk seizoen, maar de coronacrisis heeft alles veranderd.

Dessers zag afgelopen winter nog een transfer naar Spanje afketsen. Naar verluidt was Celta de Vigo in de markt. De spits van Heracles Almelo verwacht niet dat er weer zo'n mooie club voorbij komt. "Ik denk dat komende zomer het slechtste moment is om een transfer te maken in zo ongeveer honderd jaar", zegt hij tegen TC Tubantia.

"Dat is een vreemd gevoel", aldus de Belg. "De grote clubs die interesse hadden, hebben het budget niet meer om veel uit te geven aan nieuwe spelers. Zo'n bod of club als afgelopen januari komt er ook niet meer, verwacht ik. Ik kan niet anders dan afwachten en om eerlijk te zijn: dat is prima. Ik heb het niet in de hand. Niemand zag dit aankomen, het leven kwam er tussen."

Spijt heeft Dessers niet. "Er was een kans die ik niet kon laten liggen, maar als ik nu terugkijk waren er de afgelopen maanden fantastische momenten. Ajax-thuis had ik niet willen missen. En ik eindig als topscorer, dat vind ik ook echt mooi. Zou er nog een trofee komen?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie