TZ spreekt VI tegen: 'Bayern-interesse in Dest blijft onverminderd groot'

TZ spreekt VI tegen: 'Bayern-interesse in Dest blijft onverminderd groot'

23-04-2020 13:55 Laatste update: 13:57
12

Bayern München is niet anders gaan denken over de mogelijke komst van Sergino Dest door de coronacrisis. Dat meldt TZ naar aanleiding van berichtgeving van Voetbal International, dat stelde dat de transfer van de Ajacied voorlopig van de baan is.

Volgens VI staat het vertrek van Dest naar Bayern München 'on hold', en dat zou betekenen dat de verdediger nog zeker een seizoen bij Ajax gaat blijven. Volgens TZ is dat echter een veel te stellige conclusie. Het Duitse medium schrijft dat er niets is veranderd aan de interesse van Bayern München in Dest. 'Er is momenteel geen aanleiding om de ene of andere richting op te gaan', aldus TZ.

Het medium denkt dat de 'verwarring rond de transfer' het gevolg is van een aantal uitspraken van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. Die vertelde onlangs: "Niemand weet vandaag precies hoe de coronacrisis het voetbal de komende weken en maanden zal beïnvloeden. Daarom praten we voorlopig niet over nieuwkomers", aldus Rummenigge. TZ meldt dat de interesse van Bayern in Dest voor na dit seizoen echter net zo serieus is gebleven.