Mourinho komt in actie en gaat voedsel bij Tottenham-stadion bezorgen

Mourinho komt in actie en gaat voedsel bij Tottenham-stadion bezorgen

23-04-2020 17:16
22

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho heeft zich ditmaal van zijn beste kant laten zien. De Portugees gaat op vrijwillige basis aan de slag als voedselbezorger, laat Tottenham donderdag middels een video via de officiële kanalen weten.

Mourinho maakt het nieuws bekend vanuit de tuin waar de groenten voor het Tottenham-restaurant gekweekt worden. "Ik zal meehelpen in dit proces en ik zal ervoor zorgen dat de voedingswaren naar ons stadion gebracht kunnen worden. Zo kunnen de meest kwetsbare mensen in onze 'community' geholpen worden", aldus Mourinho. "Hopelijk gaat het goed met iedereen. Ik wil bij dezen ook alle mensen in de frontlinie bedanken voor hun 'incredible' werk."

Eerder nog kwam de 57-jarige Portugees negatief in het nieuws. De manager klopte bij speler Tanguy Ndombélé aan en trainde met hem in een nabijgelegen park, waar ook Davinson Sánchez en Ryan Sessegnon waren. Aangezien heel Engeland op dat moment in lockdown was, was de kritiek niet mals en moest Mourinho door het stof.