RKC krijgt alle scenario's mee: Dat zou het op tv waarschijnlijk heel goed doen

RKC krijgt alle scenario's mee: "Dat zou het op tv waarschijnlijk heel goed doen"

24-04-2020 09:35
34

RKC Waalwijk heeft nog geen advocaat in de arm genomen om eventuele degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie aan te vechten. Algemeen directeur Frank van Mosselveld wacht eerst het besluit van de KNVB vrijdagmiddag af.

"En hoe dat wordt beargumenteerd. Dan is er eventueel nog tijd genoeg om een advocaat te zoeken. Die staan in de rij om ons te mogen verdedigen", zegt Van Mosselveld in het Brabants Dagblad. De algemeen directeur is benieuwd met welke oplossing de KNVB gaat komen. "Er is heel wat gespeculeerd. Het meest bizarre wat ik hoorde, was dat er maar moest worden geloot. Dat zou het op tv waarschijnlijk heel goed doen. Aan dat soort van speculaties doen wij niet mee."

Van Mosselveld benadrukt dat RKC het financieel de komende maanden kan overleven. "We hebben een flinke buffer. Tot 1 juli kunnen we, mede dankzij de steun van de overheid, aan al onze verplichtingen voldoen. Onze salarissen liggen allemaal onder de grens die door de overheid wordt gehanteerd. Het is in dat geval: hoe groter de club, hoe groter de problemen."