Neres over uitbarsting Tadic: 'Ik zou de favela-mentaliteit laten zien'

Neres over uitbarsting Tadic: 'Ik zou de favela-mentaliteit laten zien'

24-04-2020 15:40
18

David Neres keek tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen – de voorlopig laatste wedstrijd die Ajax speelde – vol verbazing naar ploeggenoten Dusan Tadic en Sergiño Dest. De aanvoerder riep Dest hardhandig tot de orde, nadat hij de bal niet kwijt kon bij de rechtsback.

Neres beantwoorde onlangs vragen aan het YouTube-kanaal Desimpedidos: één van de kijkers herinnerde hem aan het incident tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Lille, toen hij tijdens het vieren van een doelpunt een klap in het gezicht van Tadic kreeg. Vervolgens kwam het incident in het Abe Lenstra Stadion ter sprake. "Als Tadic dat bij mij zou hebben gedaan, dan had ik hem de favela in mij laten zien", aldus de in São Paulo geboren Neres met een brede glimlach.

Wedden

Meer odds

De zevenvoudig Braziliaans international ging ook in op de naderende komst van zijn landgenoot Antony, die komende zomer overkomt van Neres' oude club São Paulo FC. "Hij stuurde me al berichten en vroeg hoe het nu in Nederland is. Het zou geweldig zijn om binnenkort samen in de voorhoede te kunnen staan."