Cambuur-captain zit er doorheen: 'Er is blijkbaar toch iets wat wij niet weten'

Cambuur-captain zit er doorheen: 'Er is blijkbaar toch iets wat wij niet weten'

25-04-2020 11:18
84

SC Cambuur-aanvoerder Erik Schouten is niet te genieten na het besluit van de KNVB. Hij had gehoopt op promotie naar de Eredivisie, maar moet volgend seizoen wéér uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie.

De boosheid overheerst in Leeuwarden. Cambuur stond elf punten voor en zou rechtstreeks promoveren, maar kreeg vrijdag slecht nieuws van de KNVB. "Door alle commotie moest mijn reactie op dit besluiten even wachten, maar als Cambuur zijnde snappen wij hier echt, maar dan ook echt helemaal niks van", zegt Schouten tegen AwayDays.

"Dit is een hele zure ongelooflijke beslissing. Vooraf hadden we goede hoop op een positief besluit, maar ik vond het al raar dat er gestemd moest worden. Nu bleken er ook meer voor dan tegenstanders te zijn, dus het goede gevoel nam steeds meer toe", zegt Schouten.

"Blijkbaar is er toch iets wat wij niet weten en dat belangrijker is dan de stemmen en sportieve prestaties. Wij balen hier echt ontzettend van en ik hoop dat er de komende dagen nog wat aan te doen is."