ADO gaat positie Pardew evalueren: 'Goede gesprekken met Steijn, geen geheim'

ADO gaat positie Pardew evalueren: 'Goede gesprekken met Steijn, geen geheim'

25-04-2020 17:41 Laatste update: 18:16
36

Nu ADO Den Haag is de Eredivisie blijft, kan het vizier op het seizoen 2020/2021 gericht worden. Of de tussentijds aangestelde Alan Pardew aanblijft als hoofdtrainer, zal volgens algemeen directeur Mohammed Hamdi nog moeten blijken.

Pardew nam rond de jaarwisseling het stokje over van de opgestapte Fons Groenendijk en moest ADO in de Eredivisie zien te houden. Die missie is uiteindelijk geslaagd, zij het op onorthodoxe wijze. "We gaan dit de komende tijd evalueren en gesprekken voeren met de hoofdtrainer, dan gaan we vervolgstappen maken", houdt Hamdi zich in gesprek met Veronica Inside op de vlakte. "Het is te vroeg om daarover te praten, we zitten in een hele lastige, moeilijke tijd."

Wedden

Meer odds

De naam van Maurice Steijn is de voorbije maanden regelmatig gevallen in Den Haag en omstreken: hij werd in 2014 ontslagen door ADO, maar boekte sindsdien veel successen bij VVV-Venlo en zit momenteel zonder club na zijn ontslag bij Al-Wahda FC. Na het vertrek van Groenendijk was hij al in beeld. "Hij is een jongen van de club. Maurice was in december, januari absoluut een hele goede kandidaat voor de club. Het is geen geheim dat we toen goede gesprekken hebben gehad, maar de tijd was toen nog niet rijp."

Hamdi sluit niet uit dat er binnenkort nieuwe gesprekken zullen zijn. "We gaan kijken of we weer met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar we moeten eerst een beslissing nemen over de huidige hoofdtrainer. Dát is de volgorde", benadrukt hij echter. "Hij zou een trainer kunnen zijn die bij ADO past, maar we kunnen nog niet op de zaken vooruitlopen."