'Ronaldo (35) is eruit en hakt knoop door over toekomst bij Juventus'

'Ronaldo (35) is eruit en hakt knoop door over toekomst bij Juventus'

26-04-2020 12:10
26

Juventus kan ook de komende twee seizoenen rekenen op Cristiano Ronaldo. De Portugese superster (35) wil zijn contract in Turijn uitdienen, aldus Tuttosport.

Ronaldo maakte in de zomer van 2018 de overstap van Real Madrid naar Juventus, waar hij voor vier jaar tekende. De laatste maanden werd hij in het geruchtencircuit gelinkt aan een terugkeer naar Madrid, terwijl Paris Saint-Germain ook interesse zou hebben. Ronaldo blijft Juventus echter trouw.

Volgens Tuttosport respecteert Ronaldo zijn contract en blijft hij dus nog minimaal twee seizoenen actief in Italië. De Portugese vedette waardeert zijn goede relatie met de supporters en hoopt Juventus in de komende jaren naar de eerste Champions League-eindzege sinds 1996 te leiden. Ronaldo was dit seizoen goed voor 25 goals en vier assists in 32 wedstrijden, totdat het coronavirus het Italiaanse voetbal stillegde.

Chiellini
Tuttosport heeft ook nieuws over Giorgio Chiellini. De Italiaanse verdediger (36) zou met Juventus een akkoord hebben bereikt over een samenwerking tot de zomer van 2021. Daarna gaat hij bij de club aan de slag als directeur.