Wolters is NEC voor: 'Gezien mijn situatie had ik dat zelf ook niet gewild'

Wolters is NEC voor: 'Gezien mijn situatie had ik dat zelf ook niet gewild'

26-04-2020 22:19
7

Randy Wolters heeft zijn laatste wedstrijd voor NEC al gespeeld. De dertigjarige linksbuiten uit Leiden beschikt over een aflopend contract en die verbintenis zal niet worden verlengd.

De Nijmegenaren hebben het nieuws nog niet wereldkundig gemaakt, maar Wolters heeft middels een Instagram-post en een interview met de Gelderlander al afscheid genomen. Het besluit van NEC kwam niet als een verrassing voor Wolters, die het dit seizoen vooral van korte invalbeurten moest hebben. "Gezien mijn situatie bij de club, had ik dat waarschijnlijk zelf ook niet gewild", klinkt het.

In totaal kwam Wolters tot 36 officiële NEC-optredens in twee jaar tijd: nadat hij in 2018 overkwam van het Schotse Dundee FC, was hij direct een half jaar lang uit de roulatie met een zware knieblessure. "Zes maanden moeten revalideren, maar dat een volle Goffert bij mijn rentree mijn naam scandeerde, zal ik nooit meer vergeten", blijft hij echter positief. "Dat we daarna de play-offs haalden, mijn doelpunten, mijn assists. Dat waren hoogtepunten."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat was het dan 2 seizoenen NEC. Hoe raar het begon met me zware knie blessure hoe raar het dan nu ook eindigt😔 Hele mooie momenten gehad, van me rentree na m’n blessure tot aan het behalen van de play offs van vorig seizoen⚽️ Ook al ging de laatste periode niet hoe ik het voor ogen had heb ik het altijd naar me zin gehad👌🏻 Ik wil graag iedereen bedanken, de mensen binnen de club❤️ Van het kantoor tot aan de gasten die het veld beheerde en alles daar tussen in💚Al me teamgenoten en natuurlijk ook de supporters🖤 Ik heb altijd alles gegeven voor de club🔥 Nogmaals bedankt iedereen en heel veel succes in de toekomst❤️💚🖤

Een bericht gedeeld door Randy Wolters (@randywolters11) op