'Leipzig wil gehuurd duo behouden en hoopt op 'PSV-prijs' voor Angeliño'

'Leipzig wil gehuurd duo behouden en hoopt op 'PSV-prijs' voor Angeliño'

26-04-2020 22:37
43

RB Leipzig wil voormalig NAC Breda- en PSV-back Angeliño graag voor langere tijd behouden, meldt BILD. De 23-jarige Manchester City-huurling is voor dertig miljoen euro definitief vast te leggen, maar Die Roten Bullen hopen een lagere transfersom uit het vuur te slepen.

Wat voor Angeliño geldt, geldt ook voor de van AS Roma gehuurde Patrik Schick: Leipzig wil graag verder met de Tsjechische spits, maar vindt de afkoopsom van 29 miljoen euro te gortig. Directeur Markus Krösche heeft tot 15 juni de tijd om de koopopties te lichten, maar hoopt volgens BILD op een voordeliger oplossing dan het '60 Mio.-Paket' en zal die deadlines vermoedelijk aan zich voorbij laten gaan.

Wedden

Meer odds

In de zomer kan Krösche gaan onderhandelen met Manchester City en AS Roma, waar Angeliño en Schick nog tot respectievelijk 2023 en 2022 vastliggen. Volgens BILD zou de transfersom van Angeliño kunnen zakken naar twaalf miljoen euro, het bedrag dat The Citizens vorige zomer betaalden om de Spanjaard terug te kopen van PSV. Het tweetal wil zelf graag in Duitsland blijven, maar lijkt afhankelijk te zijn van wat hun eigenlijke werkgever wil.