Opvallend NEC-nieuws: 'spookverlenging', vreemde clausule, géén bevestiging

Opvallend NEC-nieuws: 'spookverlenging', vreemde clausule, géén bevestiging

Gepubliceerd: zondag 26 april 2020 om 23:37zo 26-04-2020 om 23:37

NEC heeft het contract van spits Etien Velikonja stilzwijgend verlengd. De Sloveense spits tekende afgelopen voor één jaar in De Goffert, met een optie voor nóg een seizoen: deze optie blijkt inmiddels te zijn gelicht, hoewel NEC daar niets over naar buiten heeft gebracht.

Fansite Forza NEC had begin april de primeur. Doordat was voldaan aan een clausule in het contract van Velikonja, werd zijn verbintenis automatisch met één jaar verlengd, bevestigde een woordvoerder van de club.

"Wij wisten niet wat de voorwaarden waren, maar hij blijkt dus een bepaald aantal keren bij de selectie (in totaal 24, Velikonja speelde dit seizoen vijftien competitieduels en kwam in negen wedstrijden niet van de bank af, red.) te hebben gezeten. Daardoor is zijn contract automatisch met een jaar verlengd", wordt zondag onthuld in de Jarda Podcast van datzelfde Forza NEC. "Wie dat heeft verzonnen, moeten ze er meteen uitgooien..."

Zondag werd ook duidelijk dat Randy Wolters transfervrij gaat vertrekken bij de Nijmegenaren, hoewel NEC het nieuws nog niet bevestigd heeft.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws