FC Emmen komt met groot Lukkien-nieuws: contract tot 2023

FC Emmen komt met groot Lukkien-nieuws: contract tot 2023

27-04-2020 13:43 Laatste update: 13:51
40

Dick Lukkien heeft zijn contract bij FC Emmen verlengd. De hoofdtrainer had nog een verbintenis tot de zomer van 2021, maar blijft nu in ieder geval tot 2023.

Dat maakt Emmen bekend via de officiële kanalen. Lukkien is sinds 2016 trainer van Emmen. Hij wist zijn ploeg naar de Eredivisie te brengen en ze daar ook in te houden. Reden genoeg voor Emmen om langer met Lukkien door te gaan. 

"Het zijn moeilijke tijden, ook voor voetbalclubs. Maar we moeten ook vooruit blijven kijken naar wat er na de coronacrisis komt. Sinds het trainingskamp in Spanje zijn we gaan praten over ambities en de toekomst. De samenwerking bevalt aan beide kanten erg goed. Om het goede gevoel, de ambities en het vertrouwen in de toekomst te bekrachtigen, is het contract van Dick opengebroken en met twee extra jaren verlengd", laat voorzitter Ronald Lubbers weten.

"Ik ben blij met het vertrouwen van de club in mij en ik heb veel vertrouwen in de club", reageert Lukkien zelf. "De ambities van de club en die van mij komen overeen en zolang dat zo is hebben we een gezamenlijke toekomst. Daarnaast heb het gevoel dat we hier, met FC Emmen, nog lang niet klaar zijn. Dat geldt voor mezelf, maar ook voor de mensen met wie ik werk die allemaal een belangrijke en positieve rol spelen in de keuze om twee jaar langer bij deze club te blijven."