VVV-vertrek dreigt: 'Zou heel graag in het buitenland spelen, dat eens meemaken'

VVV-vertrek dreigt: 'Zou heel graag in het buitenland spelen, dat eens meemaken'

29-04-2020 09:31
8

Johnatan Opoku hoopt ondanks de coronacrisis komende zomer een buitenlands avontuur aan te gaan. De aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract bij VVV-Venlo en gaat dus een onzekere toekomst tegemoet.

"Ik zou heel graag in het buitenland spelen, dat eens meemaken", zegt Opoku in gesprek met de Gelderlander. "In de winter was er interesse vanuit Vietnam maar dat werd niet concreet. Nu ligt alles stil door die corona, clubs weten nog niet goed waar ze aan toe zijn. Ik hoop dat de transfermarkt de komende weken weer op gang komt. Dan sta ik overal voor open."

Met VVV heeft Opoku nog geen gesprekken gevoerd en dus lijkt er een einde te komen aan zijn verblijf in Venlo. "Het zou sowieso een raar einde zijn met een competitie die niet wordt uitgespeeld. Maar als ik tot 30 juni niemand meer zie bij VVV is het dat helemáál. In de voetballerij is het toch een beetje 'uit het oog, uit het hart' dus ook daarom zou ik blij zijn weer te gaan trainen met de jongens", aldus de dertigjarige Opoku, die sinds 2015 voor VVV speelde.