Sinisterra tijdens Feyenoord-revalidatie gelinkt aan grootmacht: 'Ik ben gevleid'

Sinisterra tijdens Feyenoord-revalidatie gelinkt aan grootmacht: 'Ik ben gevleid'

01-05-2020 07:55
43

Luis Sinisterra is gevleid door de geruchten rond zijn persoon. Atlético Madrid zou in de markt zijn voor de Colombiaanse aanvaller van Feyenoord, die zich eerst concentreert op zijn revalidatie.

Sinisterra scheurde twee maanden geleden zijn kruisband en ligt er vermoedelijk tot het einde van 2020 uit. "Het herstel verloopt uitstekend", laat de Feyenoorder weten aan Sport W. "Het blijft wel moeilijk, want ik dacht eerst dat de blessure zou meevallen. Ik kan er nu niks aan veranderen. Ik probeer zo goed mogelijk te herstellen om mijn oude niveau weer te bereiken."

"Gelukkig kan ik bij Feyenoord revalideren. Ik ben de enige speler die naar de club kan gaan, dat is heel fijn. Wanneer ik terug ben? Dat kan ik nog niet zeggen. Ik ben voorzichtig."

Ondanks zijn blessure durft Sinisterra te dromen van de stap naar een Europese topcompetitie. "Ik zou heel graag in de beste teams ter wereld willen spelen. Het moet wel een team zijn dat bij me past en waar ik kan groeien als speler en persoon", zegt de twintigjarige aanvaller, die onlangs werd gelinkt aan Atlético Madrid. "Ik ben gevleid door de geruchten, maar op dit moment ligt mijn focus bij Feyenoord."