'Feyenoord wil transfervrije Linssen nog altijd aan selectie toevoegen'

'Feyenoord wil transfervrije Linssen nog altijd aan selectie toevoegen'

01-05-2020 13:31 Laatste update: 13:33
63

Het bleef na de eerste berichten over de interesse van Feyenoord in Bryan Linssen stil, maar dat betekent allerminst dat de topscorer van Vitesse is vergeten in De Kuip. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag.

Feyenoord wil Linssen nog altijd aan de selectie toevoegen, klinkt het. De Vitesse-aanvaller beschikt over een aflopend contract, heeft een riante aanbieding op zak in Arnhem, maar staat ook in de concrete belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers concurreren met buitenlandse clubs.

Het zou volgens het AD echter 'een reële optie' zijn als Linssen in onzekere coronatijden de voorkeur geeft aan een langer Eredivisie-verblijf. De Telegraaf meldde anderhalve week geleden overigens dat een Chinese club ver wil gaan voor de 29-jarige Limburger.

Op de achtergrond is Feyenoord bezig met de aflopende contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin. De ervaren middenvelder en verdediger blijven zo goed als zeker in De Kuip. Crysencio Summerville (ADO Den Haag), Wouter Burger (Excelsior), Bart Nieuwkoop (Willem II) keren in de zomer terug van een verhuurperiode.