Brighton ageert tegen Project Restart in Engeland: 'Het is niet eerlijk verdeeld'

Brighton ageert tegen Project Restart in Engeland: 'Het is niet eerlijk verdeeld'

03-05-2020 10:28
16

Brighton & Hove Albion voelt er weinig voor om de resterende Premier League-wedstrijden op neutraal terrein te spelen. De club van middenvelder Davy Pröpper ageert tegen het voorstel in het zogenoemde 'Project Restart'.

"Natuurlijk moeten we allemaal bereid zijn tot compromissen. We accepteren het dat we waarschijnlijk achter gesloten deuren moeten spelen, Maar op dit punt in het seizoen duels op neutraal terrein te spelen, tast in onze ogen de integriteit van de competitie aan", reageert Topman Paul Barber van Brighton in Engelse media.

Wedden

Meer odds

De Premier League wil zo'n tien stadions aanwijzen om het seizoen af te maken. Brighton is de nummer vijftien van de Premier League en staat slechts twee punten boven de degradatiestreep. In de laatste negen duels moet de club zich zien veilig te spelen. Barber wijst op het feit dat Brighton nog vijf thuiswedstrijden zou spelen.

"De nadelen om de wedstrijden tegen grote clubs niet thuis te mogen spelen, zijn logisch. Natuurlijk zijn er ook voordelen, maar het is op dit punt in het seizoen niet eerlijk verdeeld", besluit hij.