Busquets staat voor vertrek bij Twente: 'Ja, deze clubs hebben geïnformeerd'

Busquets staat voor vertrek bij Twente: 'Ja, deze clubs hebben geïnformeerd'

Gepubliceerd: zondag 3 mei 2020 om 11:32zo 03-05-2020 om 11:32

FSV Mainz, Werder Bremen, 1. FC Köln en Hamburger SV zitten achter Oriol Busquets aan. Dat bevestigt de Spaanse middenvelder, die dit seizoen door FC Barcelona wordt verhuurd aan FC Twente, in een interview met L'Esportiu.

Busquets kan na de zomer aan de slag in Duitsland, terwijl er ook in Spanje aan hem wordt getrokken. Alavés en Real Valladolid willen de middenvelder graag huren van Barça. "Ja, deze clubs hebben allemaal geïnformeerd", erkent Busquets, die niet op een langer verblijf bij Twente rekent.

Omdat zijn contract in 2021 afloopt, dreigt Busquets bij een nieuwe huurperiode nooit meer in het shirt van Barça te voetballen. Zover wil hij het echter niet laten komen. "Mijn plan is om de voorbereiding met het eerste van Barcelona te doen. Dan zien we het wel."

"Ik baal wel dat ik dit seizoen niet meer kan spelen", wijst Busquets op het einde van de Eredivisie. "In het begin was alles nieuw voor me, maar ik begon er de laatste tijd steeds beter in te komen. Uiteindelijk kan ik best tevreden zijn over mijn seizoen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws