Ook rokende en pokerende United-verdediger breekt corona-maatregelen

Ook rokende en pokerende United-verdediger breekt corona-maatregelen

Gepubliceerd: zondag 3 mei 2020 om 15:55zo 03-05-2020 om 15:55

Laatste update: zondag 3 mei 2020 om 16:09zo 03-05-2020 om 16:09

Met Marcos Rojo heeft wéér een speler uit de Premier League zich in de nesten gewerkt. De Argentijnse verdediger van Manchester United negeerde de lockdown in zijn thuisland en deed mee aan een pokertoernooi.

De misstap van Rojo, die momenteel is verhuurd aan Estudiantes, lekte uit doordat zijn broer een video plaatste op Instagram. Die werd snel weer verwijderd, maar het kwaad was al geschied. De mandekker is rokend te zien in het huis van een vriend, waar ze tot in de vroege uurtjes aan het pokeren waren.

In Argentinië is een strenge lockdown van kracht vanwege het coronavirus. De maatregelen in het Zuid-Amerikaanse land werden onlangs nog verlengd tot 10 mei. Mensen moeten zoveel mogelijk binnenblijven en sociale bijeenkomsten met meer dan vier mensen zijn verboden. Volgens Britse media kan Rojo een forse boete verwachten van United, waar zijn rol al enige tijd is uitgespeeld.

De dertigjarige Argentijn is zeker niet de eerste Premier League-speler die moeite heeft om zich aan de regels te houden. Zo hield Manchester City-back Kyle Walker al een 'seksfeestje' en crashte Aston Villa-smaakmaker Jack Grealish zijn auto na een feestje. Ook braken diverse spelers de lockdown in Engeland om buiten te trainen, waaronder Mason Mount.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws