'Volgend jaar alles op alles zetten om weer in bekerfinale te komen en te winnen'

'Volgend jaar alles op alles zetten om weer in bekerfinale te komen en te winnen'

03-05-2020 23:20
25

Robert Bozeník is teleurgesteld dat hij met Feyenoord niet in de bekerfinale mag uitkomen, maar blijft ook realistisch. De Slowaakse spits put inspiratie uit de gemiste eindstrijd en hoopt op een herkansing.

De bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht gaat door de coronacrisis niet door. Dat is ook Bozeník niet ontgaan, laat hij weten in het Slowaakse Sport Aktuality. "Ik probeer positief te denken, maar ik mis wel het spelen van wedstrijden en de mogelijkheid om een eventuele bekerwinst te vieren", klinkt het. "Volgend jaar moeten we alles op alles zetten om nog een keer de finale te halen en dan te winnen."

De spits kijkt positief terug op zijn eerste maanden in Rotterdamse dienst. Bozeník maakte in januari de overstap van MSK Zilina naar Feyenoord. "Ik ben heel erg blij dat ik mezelf snel heb aan kunnen passen. In zes wedstrijden heb ik vier keer in de basis gestaan en drie doelpunten gemaakt. Dat stemt me tevreden. Ik geloof er dus ook in dat ik me na de crisis kan blijven ontwikkelen."