Boskamp over Eredivisie-soap: Die waren er ook al aan volgens mij

Boskamp over Eredivisie-soap: "Die waren er ook al aan volgens mij"

04-05-2020 11:18
101

Jan Boskamp vindt dat de KNVB de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie niet op een eerlijke manier beëindigd heeft. Ook vindt de analist dat de bekerfinale tussen 'zijn' Feyenoord en FC Utrecht best nog op een later moment gespeeld had kunnen worden.

"Ja, je mot wat beslissen. Maar eerlijk is dit niet", zegt Boskamp in gesprek met Voetbal International. "Ik denk niet dat er iemand in Waalwijk nog een seconde heeft gedacht dat ze erin zouden blijven en het spijt me voor ADO, maar die waren er ook al aan volgens mij. Dan is het natuurlijk wel raar dat Cambuur en De Graafschap kilometers voorstaan en er al bijna zijn en dan te horen krijgen dat het allemaal niet doorgaat. Sportief klopt dat niet."

Feyenoord werd ook de kans op een prijs ontnomen door het KNVB-besluit. "Hé en wat dacht je van onze bekerfinale, die had je toch later kunnen spelen?", vraagt Boskamp zich hardop af. "Maar goed, ik snap ook wel dat het nergens over gaat en dat de gezondheid voor gaat, dat de KNVB toch een beslissing moest nemen, het is dan alleen wel jammer als ze de verkeerde nemen. Cambuur en De Graafschap hebben het verdiend."