Broer adviseerde Larsson om Feyenoord te verlaten: Accepteer het!

Broer adviseerde Larsson om Feyenoord te verlaten: "Accepteer het!"

Gepubliceerd: dinsdag 5 mei 2020 om 07:15di 05-05-2020 om 07:15

Voormalig Feyenoorder Sam Larsson raadpleegt zijn broer Daniel Larsson als het om transfers gaat. Deze adviseerde de Zweed om Feyenoord te verlaten voor een Chinees avontuur bij Dalian Yifang. 

Larsson liet in De Kuip nooit écht zien wat hij kan. Toen hij kon cashen in China adviseerde zijn broer om dat te doen. "Als het om clubs gaat hebben we nauw contact met elkaar", zegt Daniel Larsson tegen Fotbollskanalen. "We hebben vandaag de dag een hechte band en hebben elkaar goed leren kennen nadat hij is opgegroeid in Gothenburg. Daar werd hij volwassen. Daarvoor kenden we elkaar nauwelijks." 

"We hebben erover gesproken. Hij was er in eerste instantie niet zo gecharmeerd van", zegt Daniel toen het Chinese aanbod kwam. "Hij had een lastig seizoen achter de rug in Nederland, vooral toen Dick Advocaat zei dat hij niet de eerste optie zou zijn. Heel veel opties waren er niet, omdat hij niet transfervrij was. Ik weet dat clubs liever geen geld betalen aan transfersommen, vooral niet de clubs die hij zelf interessant vindt."

"Toen kwam dit langs. En als er sprake is van zulke bedragen moet je het in ieder geval overwegen, het is niet normaal." Het advies aan Larsson jr. was dan ook duidelijk: "Accepteer het zo snel mogelijk! Maar uiteindelijk is hij degene die beslist."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws