Advocaat heeft slecht Sinisterra-nieuws: 'Eigenlijk niet op hem rekenen'

Advocaat heeft slecht Sinisterra-nieuws: 'Eigenlijk niet op hem rekenen'

05-05-2020 07:39
39

Luis Sinisterra leek tot het einde van dit jaar nodig te hebben, maar mogelijk duurt het herstel van de Colombiaanse aanvaller van Feyenoord nóg langer. Dick Advocaat laat dat dinsdag weten in het Algemeen Dagblad.

Sinisterra was op dreef bij Feyenoord, maar raakte tegen PEC Zwolle zwaargeblesseerd. Hij scheurde zijn kruisband en leek er in eerste instantie tot eind 2020 uit te liggen. "Sinisterra gaat goed, maar eigenlijk moet je voor komend seizoen niet op hem rekenen", vertelt Advocaat in het AD.

Feyenoord is niet voor niets bezig op de transfermarkt. Bryan Linssen van Vitesse wordt al genoemd als serieuze optie. Advocaat verwacht weinig veranderingen in de selectie. "Er komen weinig wisselingen in mijn selectie. Of ik garanties heb van het bestuur? Nee, dat was wel zo voor deze crisis. Nu is dat anders."

"Mijn groep is nagenoeg hetzelfde en die jongens hebben het heel goed gedaan. We kijken of we ons op wat voor manier dan ook nog kunnen versterken. We hebben vier maanden om te kijken wat er mogelijk is. En we moeten op de juiste momenten toeslaan. We moeten niet minder worden en het liefst nog beter. De landstitel? Daar gaan we wel voor."