Sparta-aanvaller naar Duitsland: 'Heb gesproken met De Guzmán en Willems'

Sparta-aanvaller naar Duitsland: 'Heb gesproken met De Guzmán en Willems'

05-05-2020 08:59
8

Door de coronacrisis heeft Ragnar Ache nog geen afscheid kunnen nemen van de fans van Sparta. De kersverse aanwinst van Eintracht Frankfurt is van plan om dat alsnog te doen.

Ache maakt na dit seizoen de overstap naar Duitsland. "Helaas was ik ook geblesseerd tijdens de laatste wedstrijden. Het is al even geleden dat ik voor het laatst heb gespeeld, thuis tegen ADO Den Haag voor 11.000 supporters om precies te zijn. Het is niet anders, maar ik heb nog twee maanden om iets voor de fans te bedenken", zegt Ache in gesprek met BILD. "Ik denk dat ik populair ben bij de supporters van Sparta omdat ik al sinds de jeugd bij de club speel."

Wedden

Meer odds

Ache heeft in ieder geval wel zin om bij Frankfurt aan de slag te gaan. Hij noemde het eerder al 'zijn droomclub'. "De verwachtingen zijn gigantisch. Ik ben geboren in Frankfurt en heb als kleine jongen veel wedstrijden gezien."

Ache heeft zich goed voorbereid op zijn transfer. "Ik heb met Jonathan de Guzmán gesproken. Hij heeft me verteld hoe het leven is in Frankfurt, hoe de spelers en de trainers zijn. Ik heb ook gesproken met Jetro Willems."