'Roma schakelt Raiola in voor in- én uitgaande transfer: Kluivert mag weg'

'Roma schakelt Raiola in voor in- én uitgaande transfer: Kluivert mag weg'

05-05-2020 19:40
55

De naam van Justin Kluivert is opgedoken in La Gazzetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant heeft de 21-jarige buitenspeler zijn langste tijd gehad bij AS Roma, dat zich graag zou willen versterken met Moise Kean van Everton.

De belangen van zowel Kluivert als Kean worden behartigd door Mino Raiola. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma de superzaakwaarnemer ingeschakeld om een nieuwe werkgever voor Kluivert te vinden én om Kean warm te maken voor een terugkeer naar Italië. De 22-jarige Cengiz Ünder zou ook op de nominatie staan om te vertrekken bij de Giallorossi, maar de Turkse buitenspeler wordt niet vertegenwoordigd door Raiola.

Wedden

Meer odds

Kluivert is bezig aan zijn tweede seizoen bij AS Roma en ligt nog vast tot medio 2023: voordat de competities onderbroken werden, was hij goed voor zeven goals en twee assists in de Serie A en de Europa League. De bij Juventus opgeleide Kean tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij Everton, maar beleeft een moeizaam debuutseizoen in de Premier League. De spits was tot dusver goed voor één competitiegoal en zorgde onlangs voor massale verontwaardiging, nadat er via Snapchat beelden van zijn deelname aan een lockdown party uitlekten.