Update: ADO heeft meer contractnieuws: ook 'spits met neusje voor de goal' tekent

Update: ADO heeft meer contractnieuws: ook 'spits met neusje voor de goal' tekent

06-05-2020 17:35 Laatste update: 18:35
44

Contractnieuws uit Den Haag: Evan Rottier (18) heeft zijn eerste profcontract bij ADO getekend. De aanvaller ligt hierdoor tot medio 2022 vast in het Cars Jeans Stadion.

Dat bevestigt ADO via de clubkanalen. Rottier (links op de foto) kan op verschillende posities in de aanval uit de voeten en kwam al uit voor Oranje O16. Hij speelt zijn wedstrijden op het moment voor ADO O19, maar mocht ook al een aantal keer zijn opwachting maken in Jong ADO. 

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij met dit contract, waarmee ADO Den Haag veel vertrouwen in mij uitspreekt", geeft Rottier aan. "Mijn harde werk van de afgelopen jaren wordt hiermee beloond. Ik weet dat dit pas de start is, maar hopelijk is het wel het begin van een mooie toekomst. Ik hoop dat ik de verwachtingen kan waarmaken", vertelt de aanvaller.

Eerder verlengden Sem Steijn, Emre Ates, Amine Essabri, Zakaria Amallah, Youri Schoonderwaldt en Danté Roethof hun contracten bij ADO al. Dit zestal is ook uit de jeugdopleiding van de club afkomstig.

Update: ADO Den Haag blijft contracten uitdelen deze woensdag. Na Rottier blijft ook Hugo Botermans volgend seizoen verbonden aan de club uit de Hofstad. De twintigjarige spits heeft woensdag zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd.

"Ik ben een spits met een neusje voor de goal", zo omschrijft het talent zichzelf. "Mijn doel is nu om zo snel mogelijk bij het eerste elftal aan te sluiten. Het zou geweldig zijn als ik volgend jaar al mijn steentje kan bijdragen aan ADO Den Haag 1."