'Bom op barsten in Camp Nou: Barcelona woedend op onwillige reserve'

'Bom op barsten in Camp Nou: Barcelona woedend op onwillige reserve'

06-05-2020 20:14
31

Het huwelijk tussen FC Barcelona en Ivan Rakitic staat op springen. Volgens Diario Sport zou het een wonder zijn als de Spaanse kampioen en de 32-jarige Kroaat nog op goede manier uit elkaar gaan.

De relatie tussen beide partijen is bijzonder verslechterd. Sport rept zelfs van een oorlog tussen de club en Rakitic, die sinds 2014 een gewaardeerde kracht was in Camp Nou, maar dit seizoen op de bank belandde. De ervaren middenvelder ligt nog één jaar vast en wil - als hij vertrekt - alleen naar zijn oude liefde Sevilla, waar zijn vriendin vandaan komt en hij nog altijd een huis heeft.

Wedden

Meer odds

Barça wil hem ondertussen verkopen aan de club die het meeste geld wil betalen. De weigering van Rakitic om naar andere aanbiedingen te luisteren, zorgt dan ook voor woede bij de Catalanen. Zo bood Juventus in januari nog veertig miljoen euro, maar de Kroatische international was niet overtuigd van een transfer naar de Serie A. Ook een financieel aantrekkelijke overstap naar Paris Saint-Germain zag hij vorige zomer niet zitten. 

"Ik bepaal mijn eigen toekomst. Ik ben geen zak aardappelen", waren eerder al de veelzeggende woorden van Rakitic, die het slachtoffer is van de komst van Frenkie de Jong.