Anderlecht legt bod neer bij NAC: 'Niet de intentie om te vertrekken'

Anderlecht legt bod neer bij NAC: 'Niet de intentie om te vertrekken'

07-05-2020 08:59
14

Anderlecht heeft volgens BN DeStem bij NAC Breda een bod neergelegd voor jeugdinternational Bart Verbruggen. Opvallend genoeg weet de zaakwaarnemer van de zeventienjarige doelman daar niets van.

"Ik ben daarover niet geïnformeerd door NAC. Bij ons is er niks bekend over Anderlecht, ook niet over een bod", zegt spelersmakelaar Mitchell Drooduin tegen BN DeStem. NAC laat echter doorschemeren dat er weldegelijk wat speelt rond Verbruggen.

"Over Bart Verbruggen kan en wil ik op dit moment niets kwijt om een eventuele goede onderhandelingspositie niet prijs te geven", aldus technisch manager Tom Van Den Abbeele, die zegt dat er meer interesse is voor Verbruggen. "Net als bij enkele andere spelers staat ook hij in de belangstelling van enkele clubs."

Volgens zaakwaarnemer Drooduin wil de jeugdinternational bij NAC blijven. "Met volle verstand heeft Bart een half jaar geleden een contract voor 2,5 jaar getekend. Binnen die termijn wil hij de eerste keeper van NAC worden. Interesse zal er altijd zijn voor een talentvolle keeper, maar wij hebben niet de intentie om te vertrekken."