Getafe-voorzitter verlengt alle seizoenkaarten: Mijn portemonnee staat garant

Getafe-voorzitter verlengt alle seizoenkaarten: "Mijn portemonnee staat garant"

Gepubliceerd: donderdag 7 mei 2020 om 21:16do 07-05-2020 om 21:16

De ruim dertienduizend seizoenkaarthouders van Getafe hoeven niet bij te betalen om ook volgend seizoen verzekerd te zijn van hun plekje in het Estadio Coliseum Alfonso Pérez. Voorzitter Ángel Torres heeft biedt aan om de verlengingen uit eigen zak te betalen, laat hij weten in gesprek met Radio Marca.

De Spaanse clubs hopen het Primera División-seizoen nog uit te spelen, maar het is nog maar zeer de vraag wanneer de fans weer naar de stadions kunnen. Supporters die een seizoenkaart aanschaffen kunnen daar mogelijk vanaf 2021 pas gebruik van maken. Torres wil de fans van zijn club echter tegemoetkomen. "Zij kunnen hun seizoenkaart gratis verlengen. Wij zullen niets in rekening brengen, mijn portemonnee staat garant."

Torres noemt voetbal 'één van de beste medicijnen' voor de Spaanse bevolking, maar vindt de volksgezondheid het meest belangrijk. Begin maart weigerde hij al naar Milaan af te reizen voor het Europa League-duel met Internazionale, in verband met de uitbraak van het coronavirus in Noord-Italië. Het treffen werd uiteindelijk door UEFA uit de planning gehaald.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws