Feyenoord komt met contractnieuws: beloning voor drie talenten

Feyenoord komt met contractnieuws: beloning voor drie talenten

08-05-2020 14:30 Laatste update: 14:32
35

Contractnieuws uit Rotterdam: Feyenoord heeft een akkoord bereikt met drie jeugdspelers. Het gaat om Noah Naujoks (18), Sem Valk (18) en Lennard Hartjes (17).

De drie talenten zetten zodra de coronamaatregelen het toelaten een handtekening onder hun eerste profcontract. Naujoks en Valk spelen in Feyenoord O19. De één jaar jongere Hartjes was dit seizoen nog actief voor Feyenoord O17, maar zal komende zomer de overstap maken naar het hoogste jeugdteam.

'Het was de bedoeling dat de overeenkomsten inmiddels al met een handtekening geformaliseerd zouden zijn. Door de richtlijnen rondom het coronavirus is het op dit moment echter onmogelijk om een ceremonieel contractmoment te organiseren', meldt Feyenoord. 'Alle partijen zijn voornemens om dat op te pakken zodra de maatregelen dat toelaten.'

Feyenoord legde eerder dit seizoen al Ilyas el Moussaoui, Mimeirhel Benita en Guus Baars vast. Voor de hoofdmacht van trainer Dick Advocaat is de Rotterdamse club bezig met Vitesse-topscorer Bryan Linssen.