'Becker valt uit bij eerste serieuze training: Bundesliga-hervatting op de tocht'

'Becker valt uit bij eerste serieuze training: Bundesliga-hervatting op de tocht'

08-05-2020 21:35
5

Sheraldo Becker moet de hervatting van het Bundesliga-seizoen mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De vleugelaanvaller van Union Berlin is vrijdag geblesseerd uitgevallen tijdens de training.

De Bundesliga-promovendus mocht vrijdag voor het eerst weer een reguliere training afwerken, nadat er eerst al aangepast werd getraind. Becker heeft het einde van die oefensessie echter niet gehaald: de afgelopen zomer van ADO Den Haag overgekomen vleugelaanvaller raakte geblesseerd aan zijn bovenbeen dat direct gekoeld moest worden met ijs, aldus BILD. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet duidelijk: Union heeft nog geen nieuws over Becker naar buiten gebracht.

Wedden

Meer odds

De cultclub uit Berlijn hervat op zondag het Bundesliga-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Bayern München. Eisern Union is hard op weg om zich te verzekeren van directe handhaving in zijn eerste Bundesliga-seizoen: de nummer 11 van Duitsland heeft acht punten voorsprong op nummer 16 Fortuna Düsseldorf, met nog negen competitieduels te gaan.