Real Madrid-rampspoed voor Jovic compleet: voetbreuk tijdens quarantaineweken

Real Madrid-rampspoed voor Jovic compleet: voetbreuk tijdens quarantaineweken

08-05-2020 23:41
27

Zijn debuutseizoen bij Real Madrid lijkt al voorbij te zijn voor Luka Jovic. De Serviër heeft een voetblessure opgelopen, is vlak voor de hervatting van de trainingen aan het licht gekomen.

De Koninklijke heeft het nieuws vrijdag naar buiten gebracht. Jovic blijkt met een breuk in zijn hielbeen te kampen: hoe hij daaraan is gekomen, is nog onduidelijk. Real Madrid laat in het midden hoelang de verwachte hersteltijd zal duren, maar het lijkt er sterk op dat Jovic niet meer in actie zal komen tijdens de Primera División-hervatting.

Wedden

Meer odds

Het zou voor de 22-jarige Serviër een bittere afsluiting van een toch al weinig succesvol debuutjaar zijn. Real Madrid betaalde Eintracht Frankfurt liefst zestig miljoen euro voor Jovic, die het echter vooral moest hebben van korte invalbeurten. Het meest spraakmakend was zijn gedrag na de uitbraak van het coronavirus: de zevenvoudig Servisch international werd betrapt tijdens een feest in Belgrado, terwijl hij eigenlijk in quarantaine hoorde te zitten. Het kwam hem op een storm van kritiek te staan.