Neres hint naar langer verblijf bij Ajax: 'Ik hoop het goed te doen'

Neres hint naar langer verblijf bij Ajax: 'Ik hoop het goed te doen'

09-05-2020 10:23
91

David Neres lijkt op de clubsite van Ajax een subtiele hint te geven over een langer verblijf in Amsterdam. De Braziliaan speelde sinds november geen wedstrijd meer voor Ajax, nadat hij geblesseerd raakte in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea (4-4)

Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor ook de kans groter wordt dat Neres in Amsterdam blijft. Ook hij stond op de nominatie om te vertrekken. "Dit waren de moeilijkste maanden in mijn carrière als voetballer", zegt Neres. "In eerste instantie leek het een hele simpele blessure, maar gedurende mijn herstel werd het steeds ingewikkelder en traden er complicaties op."

Neres kreeg steeds te maken met teleurstellingen als hij een volgende stap in zijn revalidatie wilde maken. Nu heeft hij alle tijd om volledig te herstellen. "Nu kan ik rustig mijn knie 'optrainen'.

"Ik heb enorm veel krachttraining gedaan en dat heeft geholpen. Ik hoop het volgend seizoen weer goed te gaan doen voor de ploeg. Dat begint door een goede voorbereiding te draaien met het team. Ik denk dat wij vervolgens weer een sterk seizoen kunnen doormaken. Ik hoop voor mezelf dat mijn knie goed blijft herstellen."