'Pjanic bereikt akkoord met Barcelona en wacht onderhandelingen af'

'Pjanic bereikt akkoord met Barcelona en wacht onderhandelingen af'

09-05-2020 13:23
12

Hoewel hij niet het beste seizoen in zijn loopbaan doormaakt, wordt Miralem Pjanic opnieuw in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft de middenvelder van Juventus zelfs een persoonlijk akkoord bereikt met de Catalanen.

De dertigjarige Bosniër moet betrokken worden in een ruildeal, maar het is nog onduidelijk wie de omgekeerde weg bewandelt. Juventus had zijn zinnen gezet op Arthur Melo, maar zowel de Braziliaan als Barça lijkt niet heel happig op een vertrek. Ook andere opties liggen op tafel, zoals Nélson Semedo en Arturo Vidal, die al een verleden heeft in Turijn, maar ook nadrukelijk in beeld is bij Internazionale.

De Italiaanse kampioen schat de waarde van Pjanic in op zo'n zestig miljoen euro. De clubs moeten daardoor besluiten welke speler van de Spaanse titelhouder een vergelijkbare waarde heeft. Barça lijkt vanwege de coronacrisis niet happig op het betalen van een transfersom. De interesse is om nog een andere reden opvallend: de Catalanen zitten bepaald niet verlegen om middenvelders.