'Best oude' Jensen klopt op de deur: 'Kan makkelijk mee op trainingen van Ajax'

'Best oude' Jensen klopt op de deur: 'Kan makkelijk mee op trainingen van Ajax'

09-05-2020 13:35
32

Victor Jensen wil komend seizoen doorbreken bij Ajax. De twintigjarige aanvallende middenvelder vindt dat het tijd is om de stap naar het eerste elftal te zetten, vertelt hij aan Tipsbladet.

De Deen maakte vorig jaar een sterke indruk tijdens de voorbereiding, maar door blessureleed moest hij weer achter aansluiten in de pikorde. "Ik ben twintig jaar, in Nederland ben je dan op een bepaalde manier al best oud. Ik wil voor het eerste elftal spelen. Ik voel ook dat ik er klaar voor ben. Op de trainingen kan ik makkelijk mee met het niveau", laat Jensen weten.

Mocht de spelmaker door de forse concurrentie nog niet in de plannen van trainer Erik ten Hag voorkomen bij Ajax, dan ziet hij nog een andere optie. "Als de club denkt dat ik het nieuwe seizoen niet ga spelen, zou een verhuur een mogelijkheid kunnen zijn. Maar daarvoor moeten we de tijd nemen."

Jensen kwam dit seizoen voor Jong Ajax niet verder dan twaalf optredens in de Keuken Kampioen Divisie, waarvan acht als basisspeler. Hij scoorde vijf keer. Zijn contract in Amsterdam loopt medio 2023 af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s