Napoli declasseert Getafe-voorzitter: 'Dit is een hoax, fake news'

Napoli declasseert Getafe-voorzitter: 'Dit is een hoax, fake news'

10-05-2020 09:48
34

Napoli is niet gediend van de uitspraken van Getafe-voorzitter Ángel Torres. Die beweerde dat de Italiaanse club bezig is met een transfer van Marc Cucurella, maar de flamboyante preses Aurelio De Laurentiis maakt hardhandig een eind aan die geruchten.

Cucurella is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Getafe, dat in de Europa League Ajax de baas was. De Primera División-verrassing zal hem middels een optie tot koop in het huurcontract met FC Barcelona definitief overnemen, maar het is door de interesse de vraag of de 21-jarige linksback in Madrid blijft.

Cucurella wordt onder meer in verband gebracht met Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur én Napoli. "Er zijn veel clubs geïnteresseerd in onze spelers. Zo belt de voorzitter van Napoli mij drie keer op een dag", liet Torres weten. De Spaanse uitspraken vallen duidelijk verkeerd in het Stadio San Paolo.

'Dit is een hoax, fake news', tweet Napoli. 'De Laurentiis heeft geen idee wie de voorzitter van Getafe is en heeft met geen van zijn medewerkers gesproken over Cucurella', laat de Serie A-club aan duidelijkheid niets te wensen over.