Gewilde Linssen kan naar Feyenoord: 'Geen dief worden van eigen portemonnee'

Gewilde Linssen kan naar Feyenoord: 'Geen dief worden van eigen portemonnee'

10-05-2020 13:32 Laatste update: 13:46
116

Duitse, Belgische, Griekse en Chinese clubs hengelen naar Bryan Linssen, maar Feyenoord lijkt de beste papieren te hebben voor de transfervrije topscorer van Vitesse. Broer Edwin Linssen is benieuwd naar de keuze.

"Hij is 29 jaar en transfervrij", zegt Linssen in gesprek met Voetbal International. "Dit moet het contract van zijn leven worden en ik kan dat niet voor 'm doen. Het is aan hem zelf. Als Feyenoord met een goede aanbieding komt, zie ik hem wel in De Kuip spelen."

Wedden

Meer odds

"Ik geef toe, zelf vind ik dat prachtig. Ik heb door omstandigheden waar ik niet zelf iets aan kon doen de top in Nederland niet gehaald, maar als Bryan dat wel lukt, voelt het toch alsof er iets is afgemaakt."

Linssen voegt eraan toe dat zijn broer 'ook naar de toekomst moet kijken'. "We kennen allemaal de situatie van clubs in deze coronatijd en ik begrijp dat je als clubs en spelers daarmee rekening dient te houden tijdens onderhandelingen. Maar Bryan moet ook geen dief worden van zijn eigen portemonnee."

Donderdagavond meldde VI dat de transfer van Linssen naar Feyenoord op korte termijn afgerond kan worden. Een eerste contractaanbod werd nog afgeslagen door de Vitesse-aanvaller, maar beide partijen zijn nog steeds met elkaar in gesprek.