Real-spits Jovic heeft niet alleen last van gebroken voet: 'Depressief en bang'

Real-spits Jovic heeft niet alleen last van gebroken voet: 'Depressief en bang'

Gepubliceerd: zondag 10 mei 2020 om 20:15zo 10-05-2020 om 20:15

Luka Jovic is 'depressief en bang' bij Real Madrid, zo geeft zijn vader Milan Jovic aan. De Servische aanvaller kwam afgelopen zomer voor een bedrag van ongeveer 60 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt, maar voldoet vooralsnog niet aan de verwachtingen bij De Koninklijke. 

Real Madrid gaf daarnaast afgelopen vrijdag via de officiële clubkanalen aan dat Jovic er de komende tijd niet bij is vanwege een gebroken voet. Het onderstreept de valse start van de Serviër in Madrid, maar de vader van de aanvaller geeft aan dat er meer speelt in het hoofd van zijn zoon. "Hij is depressief en een beetje bang", geeft Milan Jovic aan in gesprek met het Servische Kurir

Daar kwam het nieuws van de gebroken voet vervolgens nog bij bovenop. "Hij was zich in huis aan het voorbereiden met het trainingsprogramma dat hij had ontvangen van de club en tijdens een oefening voelde hij opeens een flinke pijnscheut."

Het is een flinke streep door de rekening van de Real-aanvaller. "Hij was zich aan het voorbereiden als nooit tevoren, om terug te keren als de beste. En dan gebeurt dit." Vader Jovic durft niet te zeggen hoe lang zijn zoon precies uit de roulatie is. "Er moeten uitgebreidere onderzoeken gedaan worden om duidelijk te krijgen hoe lang hij eruit ligt", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws