'Napoli schrikt geïnteresseerde clubs af met hoge Lozano-vraagprijs'

'Napoli schrikt geïnteresseerde clubs af met hoge Lozano-vraagprijs'

10-05-2020 21:23 Laatste update: 23:11
20

Het is geen publiek geheim dat Napoli openstaat voor een eventueel vertrek van Hirving Lozano, maar de Italiaanse club is niet van plan om de voormalig PSV-aanvaller voor een schijntje te laten vertrekken. De club wil 50 miljoen euro ontvangen voor de Mexicaan.

In de Italiaanse media wordt al langere tijd gesproken over een mogelijk vertrek van Lozano bij Napoli, maar de vraagprijs die de club hanteert voor de Mexicaanse aanvaller is de geïnteresseerde clubs vooralsnog te gortig, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. Napoli wil 50 miljoen euro zien voor Lozano.

Veel clubs houden de hand op de knip nu er vanwege het coronavirus nog veel onduidelijk is over de komende periode. Zo is er in Italië nog niet bekend of het huidige seizoen uitgespeeld gaat worden. Mocht er geen bod in de regio van de gewenste 50 miljoen euro binnenkomen, dan houdt Napoli Lozano liever nog een seizoen in het Stadio San Paolo.

Eerder werd Manchester United genoemd als een van de clubs die de situatie van Lozano in de gaten houden, terwijl ook Everton hoopt op de handtekening van de Mexicaan. Een overstap naar Goodison Park zou een hereniging met voormalig Napoli-coach Carlo Ancelotti betekenen.