Hupperts verkoos VVV boven oude club: ‘Dan is de keuze niet moeilijk’

Hupperts verkoos VVV boven oude club: ‘Dan is de keuze niet moeilijk’

Gepubliceerd: zondag 10 mei 2020 om 23:57zo 10-05-2020 om 23:57

Guus Hupperts is te spreken over zijn overeenkomst met VVV-Venlo, maar had ook voor zijn oude club Roda JC kunnen kiezen. De aanvaller verlaat het Belgische KSC Lokeren, dat in financiële problemen zit en inmiddels is gefuseerd met amateurclub KSV Temse.

"Het was daar de laatste periode op alle vlakken een puinhoop", vertelt Hupperts in gesprek met 1Limburg over de situatie bij Lokeren. "Daar kwam bij dat ik last had van mijn enkel en geopereerd moest worden. Daardoor heb ik niet alles meegekregen wat er daar is gebeurd. Ik heb mij geconcentreerd op mijn revalidatie. Die is met succes verlopen en dus ben ik nu wel volledig fit. Dat ik nu bij VVV de kans krijg, geeft me meteen veel energie en wil ik het plezier in het voetbal weer terug krijgen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste."

Naast VVV sprak Hupperts ook met zijn oude club Roda JC, maar het gevoel bij de club uit Venlo was beter. "De gesprekken in Venlo verliepen soepel. Voor mij was meteen duidelijk dat ik dit heel erg graag wil, want los van het plezier, kan ik hier ook op het hoogste niveau gaan spelen", aldus Hupperts. "Dat kon bijvoorbeeld niet bij Roda JC. Dat is natuurlijk mijn oude club en ik heb ook met Jeffrey van As gesproken, maar als je in de Eredivisie kunt spelen op mijn leeftijd dan is de keuze niet moeilijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws